Financiële vacatures

Zeeland & West-Brabant

Ben je goed met cijfers, nauwkeurig, netjes én heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Een baan als financieel medewerker, financieel manager, controller of wellicht financieel directeur liggen dan eventueel in jouw straatje. De financiële vacatures in de omgeving van Zeeland en West-Brabant vind je bij Modoc. Bedrijven in ons netwerk hebben hun vertrouwen gegeven aan ons om de juiste match te maken met onze professionals. Ben jij de financiële topper die we zoeken of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit werkgebied? Bekijk dan eens al onze financiële vacatures en solliciteer direct.

 

Fulltime en parttime functies

Bij veel bedrijven kan een financiële duizendpoot niet ontbreken. Dit kan zowel op ondersteunend gebied zijn als juist degene die de eindverantwoording heeft in een organisatie. Hierdoor zijn er functies voor een parttime en voor een fulltime dienstverband. Wil je graag informatie krijgen over de parttime financiële vacatures of juist de voltijd functies? Neem dan eens contact op met onze recruiters. Je vindt ze op de volgende locaties:

  • Etten-Leur (regio West-Brabant)
  • Tholen (regio Zeeland)

 

Financiële vacatures in West-Brabant

Zoals al eerder gezegd zijn er diverse functies op financieel vlak en zijn deze te vinden in verschillende regio’s. Zo ook West-Brabant, waar veel bedrijvigheid is in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Tilburg en Roosendaal. Als business controller of financieel analist zijn er voldoende mogelijkheden bij de diverse bedrijven. Door de daadkracht, verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid van de financiële functies is er veel vraag naar. Iets voor jou?

 

Financiële vacatures Zeeland

Ook in Zeeland zit je op de juiste plek voor rollen in de financiële sector. Je kunt ervoor kiezen om echt bij een financieel bedrijf/bureau te werken of juist op een afdeling binnen een productiebedrijf, logistiek omgeving of zakelijke dienstverlener. Modoc in Tholen heeft goede contacten met deze bedrijven en stelt je er graag eens voor.

 

Aan de slag via Modoc

Je vindt in de regio een hoop functies in de financiële wereld, maar waarom zou je dan via Modoc aan de slag gaan. We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Altijd een persoonlijk gesprek
  • Coaching waar nodig
  • Direct in dienst bij een bedrijf óf een contract via Modoc
  • Modoc heeft kennis van de branche én de regio
  • Uitgebreid netwerk in Zeeland en West-Brabant
  • Wij zijn er voor jou!

 

Enthousiast geworden over een bepaalde financiële vacature of heb je misschien nog vragen over de dienstverlening van Modoc? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze recruiters of accountmanagers, zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van de geschikte baan!

 

Céline Jung

Recruiter Etten-Leur

celine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl

Maxine Talboom

Recruiter Etten-Leur

maxine@modoc.nl
076-3036310
www.linkedin.nl