E-book 'Jouw talent als succesfactor'

Haal het beste uit je loopbaan door jouw talenten te benutten.

Jouw talent als succesfactor

Ontdek jouw talenten en zorg voor de carrièreboost die jij verdient.

 

✔ Weet wat de beste versie van jezelf is

✔ Focus leggen op je kwaliteiten waarin je gaat excelleren

✔ Inzicht in stappen die jij kan zetten

✔ Niet meer constant bezig zijn met energievreters

 

 

  Onze missie met dit e-book

  Binnen Modoc gaan we uit van de inclusieve, positieve talentbenadering. Talent is een unieke eigenschap die naar voren komt in een bepaalde situatie. Dit talent inzetten zorgt voor energie, voldoening en plezier in datgene wat je doet.

   

  Binnen Modoc ben ik (Nina) de Talentcoach die collega’s scherp houdt op talentontwikkeling en investeert op persoonlijke groei in gesprekken met professionals én werkgevers. Modoc is de HR dienstverlener die jou graag helpt op het gebied van talenten ontdekken, ontwikkelen en benutten!

   

  Wij vinden dat ieder individu de kans moet krijgen om zichzelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Iedereen heeft namelijk sterke kwaliteiten en de ontwikkeling hiervan is een ongoing proces van vinden, toepassen, leren en groeien. Wie wil dit nou niet? Door bezig te zijn met jouw ontwikkeling ga je efficiënt aan de slag met je kwaliteiten en kom jij zo steeds beter te weten wat je nodig hebt in je werk en wat jouw energie drivers zijn. Hoe beter jij dit weet hoe gelukkiger jij wordt.

   

  Onze eyeopener is voornamelijk dat je niet altijd van baan hoeft te wisselen om een nieuwe boost te krijgen op het gebied van werkplezier. Dat is precies wat we met dit e-book jou gunnen, het vinden van je werkplezier, daar waar je nu zit of toewerken naar dé juiste werkplek voor jou.

  Dit e-book is gratis te downloaden

  Wil je ook meer werken op basis van je kwaliteiten? Download dan het gratis e-book ‘Jouw talent als succesfactor”, waarbij je meegenomen wordt in het benutten van je kwaliteiten. Weet wat de beste versie van jezelf is, zodat je dit in kan zetten in je carrière. Onze visie is om te werken op basis van de sterke-punten-benadering! Doe je mee?

   

  Vul bovenin deze pagina je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book!