Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Workshops & trainingen

Als werkgever wil je graag de groei en ontwikkeling van je werknemers zoveel mogelijk stimuleren en daarin faciliteren. Wanneer je dit weet te integreren in je werkcultuur, zul je ervaren dat dit de voorspeller van succes is. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hé carrièremaker

Groei en ontwikkeling staan centraal binnen Modoc. Persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand. Daarom realiseren we programma’s die een duurzame oplossing bieden voor zowel individuele medewerkers als teams. Ontwikkelen in leiderschap? Verbeteren in samenwerking? Inzetten van talenten van collega’s? Werkgeverschap goed neerzetten? Onze focus ligt hier dagelijks op.

Ieder team is anders en ieder persoon is een eigen individu. Daarom is ons aanbod gevarieerd en op maat. Wil je alvast meer weten over HR onderwerpen? Beluister dan onze podcast.

"If it excites you and scares you at the same time, it might be a good thing to try". Durf dus je ambities te volgen en nieuwe dingen te leren, het zal je ver schoppen.
Iris Bloot Teammanager
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan". Iedere dag leer ik weer bij, zowel als accountmanager als ook als mens. Dit gunnen wij ook onze professionals door via talentontwikkeling te leren en te groeien.
Anne Panis Accountmanager
Pleasure in the job puts perfection in the work. Het hebben van plezier in je werk is wat we bij Modoc aanjagen, zowel bij klanten, professionals als onze collega's.
Vivian Dekkers HR Medewerker

Maak kennis met onze trainers

Onze trainers en coaches hebben allemaal hun eigen expertise en specialisme.

Nina Kuijper
Nina Kuijper Talentcoach
Linda van Wensen
Linda van Wensen Directeur / eigenaar
Anne Panis
Anne Panis Accountmanager
Céline Jung
Céline Jung Talentrecruiter
Iris Bloot
Iris Bloot Teammanager

Meer informatie opvragen?

Geen probleem! Stuur ons een berichtje of bel naar 076-3036311. Wij maken graag een advies op maat, zodat een workshop of training aansluit bij de ontwikkeling van jouw team of medewerker(s).