Modoc Etten-Leur

Bredaseweg 43
4872 LA Etten-Leur
T 076 – 3036310

Modoc Tholen

Welgelegen 2b
4691 SJ Tholen
T 0166 – 744015

Socials

Workshops & trainingen

Jezelf blijven ontwikkelen is voor iedereen belangrijk. Wil je meer kennis opdoen, beter worden in wat je doet of je talenten ontdekken en benutten? Hiervoor bieden we maatwerk programma's en trainingen aan.
Workshops en trainingen
Groei en ontwikkeling

Ambities waarmaken

Persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand. We ontwikkelen programma’s die een duurzame oplossing bieden. Word jij gelukkig van je werk? Wil jij je verder ontwikkelen op een specifiek gebied, bijvoorbeeld op leiderschap of jezelf presenteren? Of wil jij meer inzichten in je talenten en deze optimaal kunnen benutten? Wij helpen je erbij.

Iedere ontwikkeling is heel persoonlijk. Daarom is ons aanbod gevarieerd en op maat. Wil je alvast geïnspireerd raken door onderwerpen die je aanspreken? Neem eens een kijkje tussen onze blogs.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Leg je focus dus op wat jou blij maakt, zowel in je werk als privé. Werkgeluk is waar wij voor gaan!
Melissa Jongenelen Accountmanager
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan". Iedere dag leer ik weer bij, zowel als accountmanager als ook als mens. Dit gunnen wij ook onze professionals door via talentontwikkeling te leren en te groeien.
Anne Panis Accountmanager
Doen waar je van houdt is geen tijdsverspilling. Pak de regie en creëer je mooiste leven (of baan). Ik denk graag met je mee!
Céline Jung Talentrecruiter
Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?
Kelly Lazeroms Talentrecruiter
Workshops en trainingen

Welke vorm past bij jou?

Onze workshops en trainingen worden in verschillende vormen aangeboden. Welke vorm het beste bij jou past, bepaal je dus zelf. Wil je vanuit huis een webinar volgen over een onderwerp waar jij interesse in hebt of kom je graag fysiek langs om een workshop te volgen? Ga je graag één-op-één aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling of vind je het leuk om ook van anderen te leren? We hebben verschillende opties:

  • Webinars
  • Online cursus
  • Loopbaancoaching
  • Workshops

Reviews

Wat vinden professionals van onze workshops en trainingen

Niels
Review Cursist
Het talentenpaspoort vind ik heel erg verhelderend en fijn. Het werd voor mij tastbaar en geeft inzichten. Ook al weet je stiekem wel waar je talenten liggen. Je kunt het altijd inzetten en is niet alleen werk gerelateerd.
Arjen
Review Deelnemer webinar
De opbouw van de presentatie, de interactie momenten, de intonatie van Céline's spreken en de rust daarbij waren echt super prettig. Dat triggerde mij enorm om actief deel te nemen. Ik heb me toen direct aangemeld voor het webinar van de dag erna. Dank voor de fijne tips.
Sophie
Review Cursist
De eerste oefening 'ontdek je talenten' vond ik heel leuk, omdat je aan de hand van stellingen inzicht krijgt in jezelf, zonder dat je direct door hebt wat je aan het doen bent of de vragen te 'letterlijk' zijn. Je wordt echt meegenomen in het proces. Daarnaast voegen de video's ook echt iets toe aan de online cursus. De video's laten het onderwerp veel meer leven.
Isabelle
Review Professional
Door een reorganisatie kwam ik weer op de arbeidsmarkt. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk gekregen. Dankzij Modoc, met hun goede begeleiding, advies en de cursussen online heb ik me weer gevonden en kon ik met zelfvertrouwen de sollicitatiegesprekken aan.

Aanmelden of informatie opvragen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje of bel naar 076-3036311. Onze coaches en specialisten maken graag een advies op maat, zodat jij de workshop of training ontvangt die bij jouw ontwikkeling past.

Linda van Wensen