Wil jij jezelf verder ontwikkelen en met ons samen groeien? Ter uitbreiding van ons team staat de vacature van Accountmanager HR open. Als carrièremaker staat talentmanagement binnen onze organisatie centraal. Jij geeft werkgevers in ons netwerk advies op het gebied van werving, selectie en HR. Met onze ervaring en met de inzet van slimme tools bieden wij werkgevers in West-Brabant en Zeeland een complete HR dienstverlening aan. Als Accountmanager HR ben jij de gesprekspartner en professional als het gaat om recruitmentvraagstukken.

Wat ga je doen?
Je gaat de functie van Accountmanager HR binnen Modoc zelf invulling geven. Sterker nog, het benutten van je vrije speelruimte binnen ons team, is een voorwaarde om binnen onze werkcultuur te passen. Een unieke kans om bij een vooruitstrevende en inspirerende werkgever te werken. We zien graag jouw expertise. Door learning on the job en inzet van onze talentcoach ga jij pionieren in ons netwerk binnen West-Brabant en Zeeland.

Als accountmanager HR ben je een superverbinder. Vanuit je nieuwsgierigheid naar mensen en het belang van talentmanagement zie je veel kansen in de arbeidsmarkt. Je hebt de drive om samen met de werkgever, manager of HR professional het werkgeluk van werknemers te vergroten en het onboardingsproces te optimaliseren. Door het maken van de match op een diepliggender niveau en  de aandacht die je geeft aan de mens maak je het verschil. Met als bijvangst dat dit bijdraagt aan het succes van Modoc, jouw ambities en die van onze relaties. Zo combineer je jouw sterke punten met die van Modoc waardoor er synergie ontstaat.

 

Jouw interesse in HR, de arbeidsmarkt en in het bijzonder jouw persoonlijke aanpak staat centraal in deze functie. Je verdiept je in het karakter van het bedrijf en de bijbehorende organisatiecultuur. Je zet net dat stapje extra voor de werkgevers in je netwerk en dit enthousiasme straal je ook uit. Als accountmanager HR ben je de schakel voor werkgevers die het team willen uitbreiden, maar juist ook willen investeren in het behoud van hun medewerkers. Je kent de kritische succesfactoren en maakt je gesprekspartner bewust van de kansen die er liggen. Door onze aanpak en jouw ervaring kun je de behoeften van de werkgevers vertalen naar een passend advies. We werken met data en slimme tools om jouw advies kracht bij te zetten. We bouwen aan een goede onderlinge arbeidsrelatie waardoor we verbonden blijven met onze werkgevers.

Hier ga jij aan de slag
Modoc is een familiebedrijf. Inmiddels zijn we bijna 12 jaar actief binnen de dynamische wereld van recruitment en talentmanagement. Wij zijn dé carrièremaker van West-Brabant en Zeeland. Wij voorzien professionals van loopbaanadvies en nemen werkgevers mee in de talentgerichte aanpak waar wij in geloven. We gaan verder dan puur de verbinding maken in recruitment. Advies, coaching en talentontwikkeling brengt de verdieping in ons vak. Wij gaan voor het bouwen aan een duurzame arbeidsrelatie. Ons werkgeversmerk is inmiddels een gevestigde naam in de regio.

Kies je voor Modoc, dan kies je voor een innoverende werkgever die bewuste keuzes maakt. Je krijgt de tijd en ruimte om je functie als accountmanager HR in te richten naar je eigen wensen, waarbij we het hybride werken omarmen. Je werkzaamheden bepalen of je vanuit huis, kantoor of een andere locatie werkt, je bent hierin zelf in the lead. Deze vrijheid geeft je dan ook veel eigen verantwoordelijkheid.

Heb je een ondernemende kant? Één van de voordelen van werken bij een persoonlijke dienstverlener is dat we jouw ideeën juist podium willen geven. Innovaties jagen we aan bij collega’s en er wordt niet alleen maar top down gecommuniceerd. De persoonlijke aandacht die je geeft aan jouw netwerk krijg je ook van je manager, onze talentcoach en jouw collega’s terug. Het team aan collega’s vormt samen één Modoc. We zijn een klein team waardoor we snel kunnen schakelen. En door van elkaar te leren, geloven we in de opwaartse spiraal en is het een feestje om samen carrière te maken. Mét uitdagingen en vooral veel succes en plezier!


Waar jij goed in bent

Zowel voor werkgevers, professionals als collega’s ben jij het type what you see, is what you get. Omdat jij je afspraken nakomt, houdt van dynamiek en eigenaarschap toont, ben je echt van toegevoegde waarde. Jouw gedrevenheid zorgt ervoor dat je zowel je collega’s als werkgevers triggert en motiveert. Je authenticiteit kenmerkt je als een fijne gesprekspartner met de beste intenties. Modoc wil echt en oprecht inspireren in carrières en bij werkgevers, hierin heb jij direct invloed. Wat verwachten we van jou:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je als professional weet op te stellen en jezelf blijft uitdagen;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd;
 • Je durft je verder te ontwikkelen;
 • Je bent van nature nieuwsgierig;
 • Door jouw kritische blik ontstaan er nieuwe inzichten;
 • Je bent niet bang om ergens je tanden in te zetten;
 • Je bent een type dat bruist van energie;
 • Je denkt altijd in kansen voor de professional, werkgevers en Modoc.

Wat we jou bieden

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen, een vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld
 • Een thuiswerkvergoeding van 5 euro per dag;
 • Een jaarlijks terugkerend opleidingsbudget;
 • 5 % flexibel budget wat je naar eigen wens kan inzetten voor: extra vrije dagen, extra salaris per maand of extra opleidingsbudget;
 • Een bonusregeling;
 • Korting op je zorgverkering bij CZ;
 • Een fulltime werkweek van 36 uur, een goede balans tussen werk en privé. Minder uren zijn bespreekbaar;
 • Een pensioenregeling die grotendeels door Modoc wordt opgebouwd.
 • Echt hybride werken, we vertellen je er graag meer over;
 • Een uitdagende en afwisselende baan als accountmanager;
 • Learning on the job is onderdeel van onze cultuur;
 • Een leidinggevende die jou coacht om beter te worden in je werk;
 • Een fijne werksfeer met regelmatig een borrel of sport- of inspiratie activiteit;
 • Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en je talent door inzet van coaching met onze talentcoach Nina;
 • Een werkgever die luistert naar jouw ideeën en initiatieven en deze samen omzet naar concrete plannen.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van onze vacature? Ik vertel je graag meer over Modoc. Bellen of mailen kan naar Lenneke Kragten 076 30 36 311 of Lenneke@modoc.nl.  Ik kijk er naar uit!